سخنان مسئول شورای سیاستگذاری همایش، جناب آقای دکتر سید محمد میرمحمدی، با موضوع اهمیت خدمات عمومی در جمهوری اسلامی ایران
14 خرداد 1396

بحث نظریه خدمات عمومی , مشروعیت دولت ها که به میزان و چگونگی ارائه خدمات عمومی بستگی دارد مورد توجه صاحبنظران مختلف بوده و توجه سازمان ملل را نیز به خود جلب کرده است. ایده این همایش و اهمیت آن را نیز اساتید معظم و دوستان ارجمند به عرضتان خواهند رساند.

توجه ویژه مراکز علمی و اجرائی نظام جمهوری اسلامی ایران به امر خدمات عمومی را پاس می داریم. امام بزرگوار راحل (ره) که این روزها مصادف با سالگرد عروج ملکوتی ایشان است در وصیت نامه سیاسی - الهی خود دولتمردان را به خدمتگزاری ملت، توصیه فرموده و حتی این جمله مبارک نیز از ایشان است که «اگر به من خدمتگزار بگوئید بهتر است، تا این که رهبر بگوئید» و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز روحیه خدمت را گفتمان اصلی دولت اسلامی بیان کردند و همواره مسئولان را به خدمت بی منت به مردم خوب «که به قول امام راحل (ره) این مردم ولی نعمت ما هستند» سفارش می کنند.

در بین سیاستهای کلی ابلاغی که تاکنون حدود ۳۵ سیاست کلی است و شامل چشم انداز ۲۰ ساله، سیاستهای کلی اصل ۴۴، سیاستهای کلی نظام اداری و سیاستهای کلی برنامه های سوم، چهارم، پنجم، و ششم می باشد، اکثرا مربوط به خدمات عمومی از قبیل آموزش پرورش، اشتغال، سلامت، مسکن، حمل و نقل، آب و انرژی و... است.

جمهوری اسلامی ایران که بر مبنای ارزشهای اسلامی، قانون اساسی و اسناد بالادستی به خدمتگزاری، اهمیت وافری داشته و دارد به مناسبات روز جهانی خدمات عمومی نیز بهای لازم را می دهد که اولین همایش آن به همت شما سروران عزیز، دانشکده مدیریت و گروه مدیریت دولتی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.